Ajax

 

Sentralenhet

Sentralenheten er hjertet i alarmsystemet og kommuniserer trådløst med de andre detektorene. Kommuniserer til vår alarmsentral via Ethernet, WiFi, og 4G.

Fås i både hvit og svart.

Betjeningspanel

Alarmen betjenes enkelt med selvvalgt 4-sifret brukerkode. Kan også enkelt betjenes med våre kodebrikker. Kan ha inntil 200 brukere

Fås i både hvit og svart.

Kameradetektor

Kjæledyrvennlig (opp til 20kg) bevegelsessensor med kameraverifisering. Kamera aktiveres ved utløst alarm og kunden kan også se bildene i vår App.

Fås i både hvit og svart.

Bevegelsesdetektor

Kjæledyrvennlig (opp til 25kg) bevegelsesdetektor for de kunder som ønsker et rimeligere alternativ til kameradetektoren.

Fås i både hvit og svart.

Gardindetektor

«Gardindetektor» for en mer effektiv skallsikring eller områdesikring. Gardindetektoren lager en usynlig vegg på 8x3m og utløser alarm ved brudd. Monteres i hovedsak mot vinduer eller andre innganger til boligen.

Fås i både hvit og svart.

Utendørs kameradetektor

Utendørs bevegelsesdetektor med kameraverifisering. Detektoren tåler temperaturer helt ned til -25 grader og kan dermed monteres i ikke-isolerte garasjer og lignende.

Magnetkontakt

Magnetkontakten er en to-delt komponent som registrerer når en dør eller vindu åpnes, og monteres derfor på utsatte dører eller vinduer inn til boligen for en effektiv skallsikring.

Fås i både hvit og svart.

Fjernkontroll

Fjernkontroll for enkel aktivering eller deaktivering av skallsikringen. Aktiver eller deaktiver ved kun et enkelt trykk. Har også SOS- og panikk-funksjon.

Fås i både hvit og svart.

Sirene

Innendørs sirene som varsler med 81 – 105 dB

Fås i både hvit og svart.

Utendørs sirene

Sirene for montering utendørs. Tåler temperaturer helt ned i -40 grader! Varsler med 85 – 113dB

Glassbruddetektor

Glassbruddetektor reagerer ved lyden av knust glass. Et godt alternativ til magnetkontakt og gardindetektor da den dekker hele rommet.

Fås i både hvit og svart.

Røykvarsler

Optisk-, seriekoblet røykvarsler. Våre røykvarslere har to sirener, en for innbruddsalarm og en for brannalarm. På denne måten hører man klart og tydelig forskjell på innbrudd- og brannalarm samtidig som man får best mulig dekning i boligen. Varsler med 85dB.

Fås i både hvit og svart.

CO-detektor

Alle de samme funksjoner som røykvarsleren men varsler også ved karbonmonoksid (CO).

Fås i både hvit og svart.

Vannsensor

Vanndetektoren plasseres i sårbare områder hvor man har tilkoblet vann, for eksempel vaskerom, kjøkken, bad og kjeller. Utløser teknisk alarm umiddelbart ved oppdaget vann slik dere kan iverksette umiddelbare tiltak for å forhindre større skader.

Fås i både hvit og svart.

Kameraovervåking

Vi leverer og monterer kameraovervåking, både med og uten tilknytning til alarmstasjon, til både bedrifter og private boliger.