Barbro Hagh Leirvik

Vi flyttet fra en annen leverandør til Trygt Hjem først og fremst pga lokal tilhørighet men også ikke minst pris! Løsningen fra Trygt Hjem ble skreddersydd vårt behov og vi føler ikke lengre at vi betaler for mye vi ellers aldri bruker.

Joakim Henriksen

Vi fikk installert brannvarsling fra Trygt Hjem fordi vi har hund som er alene hjemme på dagtid. Men brannvarsling tilknyttet alarmstasjon vet vi at hunden og boligen er trygg om uhellet skulle være ute.

Alexander Eriksen Loiro

Vi valgte Trygt Hjem fordi det er et selskap med lokal forankring på Helgeland. Trygt Hjem har også gunstige priser og et velfungerende system med App. Vi fikk montert boligalarm fordi vi ønsker tryggheten med brannvarsling og innbruddsalarm tilknyttet alarmsentral. Billigere husforsikring kom også som en bonus!

Kristian Følling Sagdal

Vi benyttet en annen leverandør før vi byttet til Trygt Hjem. Systemet til Trygt Hjem gir oss friheten til å administrere alarmsystemet vårt selv. Det er en trygghet å kunne aktivere alarmen når vi er borte og på natten, og som en bonus sparte vi ca 3.000kr i året!